Inspiration Lunch 2015

tsiba graduates

Ingezameld: € 15565

Na vijf succesvolle Inspiration Breakfasts was het tijd om de Inspiration Lunch te introduceren! De lunch bevatte een nieuw programma, en vond plaats op een nieuwe locatie: het Groninger Museum.

Drie groepen studenten waren uitgenodigd om hun ideeën te pitchen voor vertegenwoordigers van Groningse bedrijven zoals de Gasunie, Rabobank, Eurest, en Canon, om er maar een paar te benoemen. De pitches waren gebaseerd op de hoofdthema’s van de Hanzehogeschool: Energie, Gezond Ouder Worden, en Ondernemerschap.

De opbrengst ging naar het Career Centre van de Tertiary School in Business Administration (TSiBA) in Zuid-Afrika. De lunch viel samen met een bezoek van twee docenten van TSiBA, die deelnamen aan de Hanzehogeschool Summer School, Adrian and Noma.

TSiBA werd in 2004 opgericht met de visie “Ignite Opportunity”. Het is de missie van TSiBA om een innovatieve leeromgeving te zijn waar ondernemende leiders afstuderen, die helpen met het creëren van mogelijkheden en maatschappelijke verandering. TSiBA is een unieke privé not-for-profit business school, die mensen helpt die geen toegang hebben tot kansen om een sprong vooruit te nemen in het leven. TSiBA doet dit door middel van het voorzien van kwalitatieve, geaccrediteerde onderwijsprogramma’s, die gefocust zijn op het ontwikkelen van ondernemer- en leiderschap, aan opkomende leiders. Het is het doel van TSiBA om uitstekend business onderwijs aan te bieden aan mensen met een maatschappelijk geweten, die de wens en de vaardigheden hebben om te bouwen aan de Zuid-Afrikaanse natie. Om deze reden is het niet nodig voor studenten om hun studiebeurzen terug te betalen, maar om deze vooruit te betalen.

De Inspiration Lunch 2015 bracht in totaal €15.565,- op.

Met dank aan de volgende bedrijven:

logos overzicht

 

Share: