Kerst Donaties

DSC_0130

Ingezameld: € 18914

In 2019 tikt de Hanze University Foundation hun 10 jarig bestaan aan! Inmiddels hebben al meer dan 60 studenten een studiebeurs ontvangen en meer dan 20 hoger onderwijs instituten zijn partner geworden. We zijn actief geworden in 9 verschillende landen, voornamelijk in de Sub-Sahara van Afrika. We hebben terugkerende fondsenwervende activiteiten en fascinerende eenmalige evenementen zijn georganiseerd door studenten van de Hanzehogeschool. Zonder de voortdurende steun van de Hanze medewerkers en lokale bedrijven hadden wij al deze activiteiten niet kunnen uitvoeren en daarvoor dank!

Wij gaan van start met onze impact evaluatie. Het opschrijven van de verhalen achter de toegewezen beurzen, hoe gaat het nu met de studenten? Waar zijn ze nu mee bezig? Hoe gaat het met de faciliteiten die gefinancierd zijn? En kunnen de studenten en instituten zichzelf inmiddels volledig onderhouden? En misschien nog wel het belangrijkste: hoe helpen ze anderen in hun eigen omgeving.

We willen graag deze verhalen met jullie delen via onze Facebook pagina en Instagram (volgen jullie ons al?). Voor nu, willen we je hartelijk bedanken voor het denken aan de Hanze University Foundation te denken en blader gerust door de projecten die we in het verleden hebben uit kunnen voeren en onze nieuwste activiteiten.

Fijne kerst

Share: