Pom de Pin sokkenverkoop

WhatsApp Image 2022-04-26 at 9.49.28 AM

De Hanze University Foundation werkt samen met Pom de Pin, show your socks. Doe ook mee en verkoop Pom de Pin sokken voor de Hanze University Foundation.

Op ons kantoor (Zernikeplein 11, D2.110) hebben we flyers, brochures en bestellijsten van Pom de Pin. Bekijk hier de collectie en Download hier het online bestelformulier. Per verkocht paar sokken, gaat er €3 naar de Hanze University Foundation.

Waarom?

We hebben gemerkt dat soms studenten en medewerkers wel willen fondsenwerven voor de Hanze University Foundation, maar soms geen acties weten. Door middel van Pom de Pin, kan iedereen meedoen.

Praktisch

Wil je graag meedoen, kom dan langs bij ons op kantoor (Zernikeplein 11, D2.110) om folders, brochures en bestellijsten op te halen en dan kan je direct sokken verkopen! Familie en vrienden bestellen en betalen bij jou en als je jouw bestellijst bij ons inlevert, wordt je bestelling binnen 2 dagen op jouw adres geleverd.

We moedigen iedereen aan om voor 25ste van iedere maand de lijsten in te leveren, zodat we iedere 1ste van de volgende maand de sokken kunnen leveren.

Tot snel bij ons op kantoor!

Share: