Waterontharders bij jou thuis

Waterontharder

Ingezameld: € 1080

edit: inmiddels is de actie verlopen en is het niet meer mogelijk om te bestellen. 

Graag stel ik aan jullie voor: Frans. Hij is hogeschooldocent voor Werktuigbouwkunde, Automotive en projectleider techniek. Hij neemt ook deel aan de medewerkersreis naar Oeganda. Inmiddels al 7 jaar werkzaam bij de Hanzehogeschool. “Ik heb mij aangemeld voor de medewerkersreis omdat het om een technische school gaat en omdat we op dit gebied ook veel kunnen uitwisselen”.

“De waterontharder werkt hetzelfde als Amysoft of Aquacell waterontharders (google) met zout en de zelfde klok voor de aansturing. Verschil is alleen dat de harskern (blauw) niet in het zoutvat zit (vierkant wit er boven). Dit geeft als vo…ordeel dat hij makkelijker te plaatsen is (bijvoorbeeld dat hij in de meterkast past vlak bij de watermeter waar weinig ruimte kan zijn). Een ander verschil is de prijs. Deze installatie kan ik volledig gemonteerd aanbieden voor €1250,- (waar andere installaties ca. 1600 tot boven de 2000 kosten) er van uitgaande dat de installatie vlakbij de aansluitingen kan worden geplaatst. Mocht je interesse hebben (of kennissen die interesse hebben) dan kom ik graag vrijblijvend langs om de situatie op te nemen en vragen te beantwoorden. De opbrengst (met aftrek van de kosten) komt volledig ten goede van het goede doel Oeganda. Met vriendelijke groet, Frans” (Zoek je contact met Frans, stuur dan een PM naar deze pagina)

Als je het volledige plaatje bekijkt, dan wegen de voordelen van waterontharders op tegen de nadelen. Je zal met een waterverzachter minder stookkosten hebben, wat natuurlijk ook goed is voor het milieu. Huishoudapparaten en kledingstukken zullen langer meegaan en je hebt minder zeep nodig. Na een tijd kan je de investering in een waterverzachter dus zeker terugverdienen!

Dus… wie er nog over twijfelde om een waterontharder in huis te halen… wat is nou een betere motivatie dan voor het goede doel? Neem contact op met a.j.de.winter@pl.hanze.nl voor meer informatie!

 

Share: