Win een luchtballonvaart!

header-dijkstra-ballonvaarten (1)

Ingezameld: € 900

Op 3 oktober 2022 vond er een loterij plaats voor Kenia, waarbij de deelnemers een luchtballonvaart konen winnen! 100% van de opbrengst van de ticketverkoop gaat rechtstreeks naar North Coast Medical Training College in Kenia (NCMTC).

Inmiddels zijn de winnaars bekend:

Ballonvaart: Rose Kempen
Baxbier pakket: Brigitte Fiedeldijdop
Sokken:
– Irma Koornstra
– Janet Komduur
– Gina de Bruin
Notitieboekje:
– PM Lodder
– Marian Hoogsteen
– Agnes Schilder
– Janneke Srinath
– Irma Koornstra
Lunchbonnen van DeliYo
– Denise Fernando
– Rianne Vrolijk
– Esther Pruntel-Sleijster
– Agnes Schilder
– Marije Bijma
Kleine etui van Afrikaanse stof:
– Femke vd Honing
– Nathalin Soto Alvarez
Grote etui van Afrikaanse stof:
– Anita Lampe
– Ilja Huitema

Over NCMTC

Deze onderwijsinstelling bij Mombasa in Kenia, richt zich op kleine medische en praktische beroepsopleidingen. Studenten die hier afstuderen, hebben ervaringen met stages en hebben oefening gehad in skillslabs en kunnen vrijwel direct het werkveld in. Het is hun ambitie om een voorbeeld te zijn voor alle healthcare in Kenia en daarbuiten. Door het verbeteren van het onderwijs, ambieren ze de gezondheidszorg voor lokale groepen te verbeteren.

Hanze naar Kenia

Van 8 tot 22 oktober, gaan 23 Hanze collega’s naar NCMTC om kennis uit te wisselen. Daarnaast zamelen de medewerkers geld in, om het nieuwste schoolgebouw op de campus in te richten en voor een multifunctionele bank in het midden van de campus, om jaarlijks de afstudeerceremonie te houden en dagelijks studeerplekken voor studenten op te leveren. Een van deze acties is de loterij voor Kenia.

Voor meer informatie over de medewerkersreis: https://hanzeuniversityfoundation.nl/story/medewerkersreis-2020-gaat-terug-naar-ncmtc/

Trekking

De trekking van de loterij is op maandag 3 oktober om 16.00. Alle kopers van een ticket, krijgen een uitnodiging om live mee te kijken naar de trekking. De winnaars krijgen ook bericht via e-mail.

 

Share: