Bedankt voor uw donatie!

Wij hebben uw gift, ter ondersteuning van de Hanze University Foundation en haar projecten, ontvangen!

Dankzij uw bijdrage kan de Hanze University Foundation doorgaan met het ondersteunen van hoger beroepsonderwijs instellingen en jonge studenten in ontwikkelingslanden, en daarmee de beschikbaarheid van kwalitatief en duurzaam beroepsonderwijs vergroten voor studenten over de hele wereld.
Nogmaals bedankt voor uw bijdrage, en wij hopen op uw blijvende steun!

Thank you for your kind donation!

We have received your donation in support of the Hanze University Foundation and her projects!

With your contribution, the Hanze University Foundation is able to continue to provide support to vocational education institutions and young students in developing countries, and thus increase the availability of quality and sustainable professional education for students across the globe.

Thank you once again for your kind and generous contribution, and we hope for your continued support!