Wie herinnert zich niet de Care4Kenya actie waarbij studenten, medewerkers, alumni en bedrijven konden doneren voor het goede doel? Een activiteit van de Hanze University Foundation in het kader van het 215 jarig bestaan van de Hanzehogeschool. Het heeft even geduurd maar nu is het totale bedrag van €129,776 uitgegeven met als resultaat een goed draaiend college dat op eigen benen kan staan.

Het geld is ten goede gekomen aan het North Coast Medical Training College (NCMTC) in Kenia. Een initiatief van vier artsen (3 lokale en een Nederlandse) die als visie hebben om competentie gericht onderwijs in te voeren in Kenia. De fondsen voor het college zijn onder andere gebruikt voor:

Voor een uitgebreid overzicht van wat er is bereikt in de afgelopen twee jaar, kun je het volledig rapport lezen.