Docent Hanzehogeschool in Kilifi, Kenia

Jeike-Boswijk-in-Kilifi-met-studenten-uit-Kenia

In april 2012 is Jeike Boswijk, docent van de opleiding Fysiotherapie afgereisd naar Kenia om haar kennis en ervaring in te zetten bij het ontwikkelen van de opleiding voor Clinical Officers. In September 2012 zullen de eerste 50 studenten van start gaan met deze nieuwe opleiding. Ook na terugkeer in Nederland zal Jeike nauw betrokken blijven bij het verder invullen van het curriculum. Jeike heeft haar reis zelf gefinancierd, de Foundation heeft de opleiding in Kilifi in 2012 gesponsord met 18.000 euro.In April 2012, Jeike Boswijk, a teacher of the education programme Physiotherapy, travelled to Kenya to apply her knowledge and experience in the developing of a education programme for Clinical Officers. In September 2012, the first 50 students will start with this new programme. Jeike will continue to be involved in the development of the curriculum upon her return to the Netherlands. Jeike funded her own trip, the Foundation funded the education programme in Kilifili in 2012 with €18.000.