Hanze Summer school in Tanzania

Studenten van de Hanze doen mee aan Summer school in Dar Es Salaam

Op dit moment doen 9 Hanze studenten mee aan een summer school in Dar Es Salaam, in samenwerking met de University of Dar Es Salaam (strategisch partner van de Hanze). In totaal doen er 27 studenten en 12 docenten uit Tanzania mee. Om mee te kunnen doen met alle activiteiten, heeft de Hanze University Foundation hun deelname gesponsord voor 2 weken.

Na een lange vlucht afgelopen weekend, zijn alle Hanze studenten aan gekomen en zijn gisteren aan hun programma begonnen. Alle studenten werken samen in multiculturele groepen. Iedere groep werkt aan een andere opdracht en hun werk zal op vrijdag 3 augustus gepresenteerd worden. Dat geeft ze maar weinig tijd, dus moeten ze elkaar snel leren kennen voor het beste resultaat!

Voor foto’s, klik hier