Inspiration Event – Koert Lindijer

Promotie-Koert-Lindijer-Billetto-copy-1024x722

Hierbij willen we je van harte uitnodigen voor het Inspiration Event van de Hanze University Foundation. (Voorheen bekend als het jaarlijkse Inspiration Breakfast). Als activiteit dit jaar hebben we de Nederlandse journalist en schrijver Koert Lindijer uitgenodigd als gastspreker, met aansluitend diner. Het event is in het Engels. 

Inspiration Event: Gastspreker Koert Lindijer

Koert Lindijer heeft vele Afrikaanse landen bezocht en was journalist ten tijde van vele (burger)oorlogen en schreef voor nieuwswebsites, waaronder NRC Dagblad. Koert woont inmiddels al meer dan 40 jaar in Afrika en heeft verschillende boeken gepubliceerd. Zijn laatste boek: “Een wolkenkrabber op de savanne” is in maart 2023 uitgebracht. Koert weet veel over hoe de Afrikaanse landen zich ontwikkelen en is daarom uitgenodigd om bij ons evenement te spreken.

Inspiration Dinner

Aansluitend aan het evenement, organiseren we een diner om na afloop de mogelijkheid te hebben om met elkaar in gesprek te gaan. Er zullen dan ook verschillende gasten uit Tanzania aanschuiven bij het diner. Aan dit diner zijn kosten verbonden van €30 euro per persoon. Om je aan te melden voor de Inspiratie sessie van Koert Lindijer en/of het diner, kun je je hier kaartjes kopen.

Opbrengst

100% van de opbrengst van het Inspiration Event 2023 zal direct worden geïnvesteerd in het hoger onderwijs in ontwikkelingslanden. Meer informatie over het Inspiration Event is te vinden in de bijgesloten uitnodiging. Mochten jullie nog bedrijven weten in jullie netwerk, dan zouden we deze ook graag benaderen. Hiervoor is ook een e-mail beschikbaar die door te sturen is, neem dan contact met ons op.

Mochten er vragen zijn, neem gerust contact op met Alida de Winter of Sarah de Leeuw (hanzeuniversityfoundation@org.hanze.nl).

Share: