Koop de kerstboom leeg!

kerstboom-hanze

De kerstvakantie staat voor de deur, de tijd van het jaar dat de Hanze University Foundation zich voorbereidt op de jaarlijkse kerst inzamelingsactie. Wij zijn op zoek naar jullie hulp om de Hanze kerstboom samen met ons te ontsieren.

Tijdens advent hebben de studenten en medewerkers van de Hanzehogeschool Groningen de mogelijkheid om handgemaakte versieringen van studenten van de TSiBA in Zuid-Afrika te kopen. Daarmee kunnen zij de kerstboom in de centrale hal, het hart van de Hanzehogeschool, leegkopen. Met elk bijdrage ondersteunen wij studenten van de kansarme sloppenwijken in Kaapstad en Eden en de studenten. Lees meer.The Christmas holidays are almost here; the time of the year when the Hanze University Foundation is preparing itself for the annual Christmas fundraiser. We are in need of your help to undecorate the Hanze Christmas tree together with us.

During advent, employees and students of the Hanze University of Applied Sciences made it possible to purchase decorations, which were made by hand by students from TSiBA in South Africa. With this, they are able to purchase. With every purchase we are supporting underprivileged students from the slums in Cape Town and Eden.