Recordaantal medewerkers doneerden hun kerstgeschenk

tsiba-students

Tijdens de tijd naar kerst zijn er verschillende medewerker en studenten activiteiten georganiseerd om geld te verzamelen voor TSiBA Education, een school voor kansarme jongeren in Zuid-Afrika. €25.000,- was nodig voor een nieuwe bibliotheek, trainingen voor medewerkers en twee volledige studiebeurzen voor studenten.

Medewerkers van de Hanzehogeschool Groningen hadden de mogelijkheid om (een deel van) hun kerstgeschenk te doneren aan de Hanze University Foundation. 1541 medewerkers hebben bijgedragen en daarmee is een totaal van €27.042,- opgebracht!

Studenten van de Hanzehogeschool Groningen organiseerden ook allerlei activiteiten om geld op te halen voor TSiBA. De  ‘Koop de kerstboom leeg’ actie heeft €476,- opgebracht.  International Facility Management studenten organiseerden een lunch met hergebruikt eten en haalden daarmee meer dan €1300,- op. De ticket opbrengst van het IBS-U Charity Ball kwam op een totaal van €2700,- en gaat ook naar TSiBA.

De Foundation is heel erg dankbaar voor alle support. Neem vooral een kijkje op de website om te zien hoe jullie giften zullen worden ingezet!During the time leading up to Christmas several staff and student activities were organized to raise money for TSiBA Education, a school for underprivileged youth in South Africa. €25.000 was needed to improve their library, facilitate staff training and grant two full student scholarships.

Hanze UAS employees had the opportunity to donate (part of) their Christmas gift to the Hanze University Foundation to benefit TSiBA. 1541 employees contributed, raising an astonishing total of €27.042!

Hanze UAS students also organized activities to benefit TSiBA. The ‘Undecorate the Christmas tree’ fundraiser raised €476. International Facility Management students organized a lunch with reused food and brought in more than €1300. Ticket revenue from the IBS-U Charity Ball totaling €2700 also went to TSiBA.

The Foundation is extremely grateful for all the support. Be sure to have a look at the website to see how your gifts will be invested!