Recordbedrag opgehaald voor Unify4Uganda

_44A4756

Afgelopen jaar vierde de Hanzehogeschool Groningen haar 220-jarig bestaan. Het 44e lustrum stond in het teken van empowerment: het beste uit jezelf en de wereld halen. Medewerkers, studenten, alumni en bedrijven zamelden op allerlei manieren geld in voor drie goede doelen, waaronder Unify4Uganda van de Foundation, en haalden het recordbedrag van € 182.529,75 op.

Tijdens de feestelijke slotbijeenkomst in het Prins Claus Conservatorium werden de bedragen bekend gemaakt die per doel opgehaald werden. Dat was voor de IMC Weekendschool € € 54.623,05 voor Stichting Leergeld € 72.640,98 en voor Unify4Uganda € 55.265,72.

Een greep uit de acties

Het Facilitair Bedrijf zong kerstliedjes en haalde daarmee € 244,69 op. De Academie voor Sociale Studies zamelde € 5.800,- in met een sfeervol zeven-gangen-diner bij kaarslicht en een bloedstollende Empowerment pubquiz in de Marie KamphuisBorg. Vluchtelingstudenten van het Grotiusprogramma deden een duit in het zakje met een minisymposium en een zelfgemaakt internationaal buffet en haalden daarmee € 660,- op. De Duck Day badeendjesrace van het Instituut voor Marketing Management en de International Business School in de Duisenbergvijver op de ZernikeCampus bracht € 3.817,40 in het laatje. Eerstejaars van het Instituut voor Bedrijfskunde haalden met hun Onmogelijke Opdrachten € 20.000,- op. In het totaal organiseerden medewerkers, studenten, alumni en bedrijven zo’n 50 verschillende acties voor: IMC Weekendschool Stichting Leergeld en Unify4Uganda.

ONTZETTEND bedankt voor elke bijdrage.