Summerschool sucess: Kelvin Msika

P1070979

Dit is Kelvin Msika, student International Business aan de University of Dar es Salaam.

Na zijn deelname aan de Summerschool in Dar es Salaam, met het onderwerp ondernemerschap, heeft Kelvin besloten zijn business plan werkelijkheid te maken en is de startup; ‘Lapwings Safaris and Tours’ (www.lapwings.co.tz) begonnen!

Kelvin: “Zonder de Summerschool ervaring zou ik waarschijnlijk nog aan het twijfelen zijn”.

Neem vooral een kijkje naar deze verbazingwekende ontwikkeling van Kelvin zijn startup. Als een bonus is Kelvin heel dankbaar aan de Hanze University Foundation en biedt als promotie 5% korting aan de volgers van de Hanze University Foundation. Als je bij het boeken de Hanze University Foundation benoemd, wordt er 5% korting verrekend.

Altijd al benieuwd geweest naar Tanzania? Boek een safari in Noord-Tanzania (Arusha omgeving, Serengeti, Kilimanjaro, Ngorogoro) met Kelvin en beleef alle prachtigheden die het heeft te bieden!