TSiBA bibliothecaressen bezoeken Hanze Mediatheek

22769740_947460978740834_951894815709065648_o

Begin November, heeft de Hanze University Foundation Ilana Barling en Yolanda van Oordt van TSiBA Education, Zuid-Africa in Groningen ontvangen. Om hen te inspireren over de nieuwste ontwikkelingen in informatietechnologie van onze Hanze Mediatheek.

TSiBA is een instituut dat hoger onderwijs mogelijk maakt voor mensen die anders weinig kansen krijgen voor een betere toekomst. Tijdens de Training die Ilana en Yolanda hebben ontvangen, lag de focus op de TSiBA bibliotheek in 2025. Hoe zal deze eruit zien voor medewerkers, studenten en docenten?

Ilana en Yolanda hebben ook bibliotheek van de RUG, het Groninger Forum en het Gomarus College. Met verschillende voorbeelden en begeleiding van de HanzeMediatheek en de Hanze Ontwerpfabriek, werden Ilana en Yolanda niet alleen geïnspireerd, maar werd ook met hen gekeken naar de mogelijkheden voor TSiBA om te kunnen implementeren in de toekomst.  De slogan van de Hanze Hogeschool Groningen is: “Share your talent, move the world”, Ilana en Yolanda hebben de week ervaren als: “Combine your knowledge, move the world together”.

Onze dank is groot voor iedereen die heeft bijgedragen, geïnspireerd, betrokkenheid en harde werk!

Bekijk hier de foto’s van het bezoek.