. . .
  • +31 (0)50 595 75 54

Hanze PubQuiz 30 juni 2020

0 Totaal opgehaald

Doe mee aan de Hanze PubQuiz om studenten in ontwikkelingslanden te ondersteunen!

Door deelname aan de quiz doe je niet alleen mee aan de allereerste Hanze pubquiz, maar steun je ook de Hanze University Foundation. Door de corona crisis zijn er veel studenten in ontwikkelingslanden die hun collegegeld voor september niet meer kunnen betalen en daardoor de kans missen om af te studeren. Wij willen zoveel mogelijk studenten sponsoren en hierdoor lokale onderwijsinstellingen ondersteunen, die op deze manier salarissen van medewerkers en andere lopende kosten kunnen blijven betalen.

Wie mag er mee doen?

De quiz is georganiseerd vanuit de Hanzehogeschool, maar nodig gerust je vrienden en familie van buiten de Hanzehogeschool uit, want de vragen zijn niet Hanze-gerelateerd.

Wat kun je winnen?

De best scorende deelnemers loten voor een van de volgende prijzen:

– 3-daags stay-cation bij City Eden Hotel incl. ontbijt, fietsverhuur en welkomst pakket

– €50,- waardebon voor restaurant Moro

– €25,- waardebon voor restaurant Bodega y Tapas

– €10,- waardebon voor restaurant Toko Semarang

Snel antwoorden = meer punten

De quiz bestaat uit 6 rondes, van ieder 10 vragen over uiteenlopende onderwerpen. Alle vragen zijn verbonden met het thema: Reizen. Wie het snelst kan antwoorden, krijgt ook automatisch meer punten. De winnaar krijgt een prijs pakket van een lokale ondernemer.

Individueel, maar niet alleen

De vragen zijn in het Nederlands en je speelt de quiz op een toestel naar keuze (telefoon/tablet/laptop). Wil je graag samen met vrienden spelen? Zorg dan dat ieder teamlid een eigen ticket heeft aangeschaft en bel tijdens de quiz met je vrienden! De quiz heeft geen video en geluid, dus dit stoort niet met jouw videocall.

Mail met unieke link

Na bestelling ontvang je een bevestigingsmail van Billetto met daarin een unieke link naar de quiz. Heb je deze niet ontvangen? Controleer dan je spambox, mogelijk zit hij hierin. Neem anders contact op met ons via hanzeuniversityfoundation@org.hanze.nl.

Om een ticket te kopen voor de pubquiz, klik je hier: https://billetto.nl/en/e/hanze-pub-quiz-online-tickets-453043