Summerschool Groningen 2018

IMG_7276

Bedrag: € 29643

Locatie: Groningen

Wegens het grote succes in de afgelopen jaren, zijn er wederom in mei 2018, 9 getalenteerde personen verwelkomt met een beurs van de Hanze University Foundation, om deel te kunnen nemen aan de 3-weekse Summer school bij de Hanzehogeschool.

Global Health and Quantified Self

Justine Caster (Tanzania), Maureen Asha (Kenia), Paul Mole (Kenia) , Marcelle Swanepoel (Zuid Afrika) en Sylvia Mokuoane (Zuid Afrika) namen deel aan de “Global Health and Quantified Self” summerschool. Alle studenten hebben medische training gehad in het verleden en de summerschool draagt bij aan het verbreden van hun horizon en het inspiriren voor nieuwe mogelijkheden om te implementeren thuis. De overige deelnemende studenten kwamen uit de Verenigde Staten, Canada en vooral andere Europese landen. Door de deelname van de Afrikaanse studenten, werd ook de horizon van de andere studenten verbreed, door het uitwisselen van verschillende ervaringen.

Doing Business in Europe

David Kibuuka (Uganda), Henry Mugisha (Uganda), Gidion Kamfipo (Tanzania) en Zuhura Khateeb (Tanzania) namen deel aan de “Doing Business in Europe” summerschool. Hun deelname inspireerde hen en anderen over interculturele communicatie, de Eurozone, Marketing en andere juridische en financiele obstakels in Europa. Het heeft alle deelnemers veel geleerd over hoe we zaken doen in Europa en deze ervaring zal hen helpen in hun toekomstige carrière.

We hopen dat alle deelnemers een onvergeetlijke ervaring hebben mee gemaakt, kennis hebben uitgewisseld en elkaar hopelijk nog eens ontmoet in de toekomst!

Share: