“Het Summer School programma heeft mij veel geholpen bij mijn carrière. Momenteel ben ik werkzaam bij de University of Dar Es Salaam Business School als onderwijsassistent. Dankzij de Summer School beschik ik nu over meer kennis, en heb ik meer zelfvertrouwen opgebouwd. De manier waarop docenten lesgeven, met veel voorbeelden, foto’s, en video’s, is niet alledaags in mijn land. Ik heb dit overgenomen, en ga dit zeker gebruiken in mijn werk, omdat het de studenten helpt de stof te begrijpen en te onthouden. Ik raad mijn collega’s zeker aan, wanneer mogelijk, om volgend jaar mee te doen aan de Summer School.””The Summer School programme has helped me a lot in my career. Currently, I am working at the University of Dar Es Salaam Business School as a tutorial assistant. The Summer School has increased my knowledge and the confidence I have in myself. The way lecturers teach with a lot of examples, pictures, and videos is not common in my country. I have copied that and will definitely use it, because it helps students understand and not forget the material. I positively recommend my fellows to attend next year, if possible.”