“De Hanze University Foundation bood ons een helpende hand aan toen het North Coast Medical Training College nog in haar kinderschoenen stond. Wij deelden samen een visie, en de Foundation stond ons bij tijdens de formatieve stadia van het College. Jullie maakten dat wat een verre droom leek plotseling mogelijk lijken. Samen vormden wij het concept van het onwaarschijnlijke naar het waarschijnlijke. Vandaag staan wij met beide benen stevig op de grond. Wij voorzien een sprankelende toekomst voor Medische Training, en andere gemeenschappelijke ingrepen, die de gezondheid van de gemeenschap waar wij werkzaam in zijn, positief gaan beïnvloeden.””The Hanze University Foundation extended a helping hand to us when we were barely crawling in our efforts to establish the Medical College. We shared the vision we had together and Hanze University Foundation walked with us during our formative stages. You made what looked a very distant dream suddenly look possible. Together we moved the concept from the unlikely to the possible. Today, we are up on our feet and running. We are envisioning a very bright future for Medical Training as well as other community interventions that are going to positively impact the health of the community we are operating in and beyond.”