Inspiration Breakfast 2014

Inspiration-Breakfast-2012-Groepsfoto-bedrijven-en-studenten

Ingezameld: € 14500

25 juni 2014, Ni Hao Stadsparkpaviljoen, Groningen

Voor het 5e jaar op rij werd het ‘Inspiration Breakfast’ georganiseerd door Honours studenten van de Hanzehogeschool. Tijdens dit evenement zaten bedrijven en organisaties in Noord-Nederland samen te ontbijten met toptalenten van verschillende opleidingen van de Hanzehogeschool. De ochtend bood inspiratie voor zowel de Honours studenten als de bedrijven. De gehele opbrengst van het evenement   (€14.500,- ) kwam ten goede aan het Dar es Salaam Institute of Technology (DIT).

Dar es Salaam Institute of Technology

Het Dar es Salaam Institute of Technology (DIT) is een technische hogeschool gevestigd in de hoofdstad van Tanzania. De school biedt studenten een ingenieursopleiding en stoomt hen klaar voor een baan in de snel veranderende technische omgeving van het land. De focus van het project ligt op het inrichten van een laboratorium voor studenten die zich willen scholen op het gebied van energie. Op deze manier kan Tanzania zelf de ingenieurs leveren die de komende jaren nodig zijn om te werken in de energiesector.

Organisatoren

In samenwerking met de Hanze University Foundation, organiseerden twee Honours studenten van de Hanzehogeschool het ‘Inspiration Breakfast 2014’. Zij probeerden de studenten in Tanzania de kans te bieden om te kunnen studeren, waardoor de kans op een baan en een betere toekomst vergroot wordt.

In totaal werd er dankzij dit evenement en de deelnemers €14.500,- opgehaald!

Share: