Hanze studentenreis 2024

Summerschool

Van 17 tot 27 juli 2024, zal de Hanze University Foundation een studentenreis organiseren naar Tanzania!

Hierbij nodigen we jou uit om deel te nemen aan deze unieke en bijzondere ervaring in ondernemerschap : creëer samen met Tanzaniaanse studenten nieuwe ideeën voor ondernemerschap in Tanzania. Het topic van deze reis zal zijn: “Building a business”. Specifiek voor Ondernemerschap en Technische studenten, maar de reis is beschikbaar voor álle Hanze studenten, ongeacht je opleidingsachtergrond.

 

So, what in it for you?

  • Een unieke kans om een nieuwe cultuur te ervaren en mensen te ontmoeten, op een manier dat je anders nooit zou ervaren.
  • Uitwisselen van ideeën met studenten die een geheel andere manier van leven hebben en kennen.
  • Zie, voel en geniet van het fascinerende land in Afrika.

 

And what’s in it for ‘them’?

  • Een unieke kans om een nieuwe cultuur te ervaren en mensen te ontmoeten, op een manier dat ze anders nooit zouden ervaren. (lijkt wel hetzelfde?!)
  • Uitwisselen van ideeën met studenten die een geheel andere manier van leven hebben en kennen. (alweer?)
  • Kennis maken met studenten vanuit een wereldwijd perspectief, maar dat geld misschien ook voor jezelf…

 

De reis zal plaats vinden van 17 tot 27 juli 2024. Studenten zullen samenwerken met studenten van University of Dar es Salaam in een gezamenlijk project. Deze reis zal je onderdompelen in de lokale cultuur en internationale vriendschappen bouwen. Na 10 dagen zijn alle deelnemers vrij om hun reis te verlengen voor een safari of een zonvakantie op Zanzibar.

 

Nog wat extra informatie:

  • Hanze studenten betalen géén extra kosten, zoals collegegelden of deelname kosten. Enkel hun eigen reiskosten: vlucht, accommodatie & maaltijden (maar soms krijg je ook eten geserveerd).
  • Voorafgaand aan de reis zamelt elke student €250 in per persoon om lokale deelnemende studenten te ondersteunen.
  • Ben je van plan om in juni/juli 2024 af te studeren? Geen zorgen, ook al ben je ten tijde van de reis misschien geen officiële student meer, als je dat maar wel bent op het moment dat je je aanmeld.

 

Geïnteresseerd? Kijk de informatiebijeenkomst van 26 februari terug en/of verdiep je in de factsheet.

Aanmelden? Dat kan meld onderstaand aanmeldformulier. Na je aanmelding nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Deadline? Je kan je tot en met vrijdag 22 Maart inschrijven voor de studentenreis. Ben je geïnteresseerd, maar is de deadline verstreken? Neem dan even contact met ons op.

 

Video Informatiebijeenkomst 

Factsheet 

Aanmeldformulier

 

Voor vragen: hanzeuniversityfoundation@org.hanze.nl

Share: