Kenia diner 2020

zuid-afrikaanse-keuken

Maak kennis met de Afrikaanse keuken: eet mee tijdens het Kenya Diner

De Hanzehogeschool Groningen heeft als motto Share your Talen, move the World. En het delen van kennis en ervaring is juist datgene wat we willen bereiken met de medewerkersreis naar Kenya. Dit jaar gaat een groep medewerkers naar het North Coast Medical Training College in Kenya, om kennis en ervaring uit te wisselen op het vlak van onderwijs en aanvullende organisatorische thema’s. Verder wordt geholpen met de bouw en inrichting van nieuwe klaslokalen.

Om geld in te zamelen voor de benodigde inrichting van de klaslokalen, maar ook voor het bouwmateriaal voor de uitbreiding van de klaslokalen, organiseren we een Kenya Diner, in samenwerking met studenten van het Noorderpoort College Euroborg.

Tijdens het diner krijgt u de kans om kennis te maken met de Afrikaanse keuken, gekookt en gepresenteerd door de studenten van het Noorderpoort College. De aankleding zal uiteraard zoveel mogelijk in Afrikaanse stijl zijn. En niet alleen kunt u genieten van een heerlijke Afrikaanse maaltijd, er is ook tijd voor vermaak in de vorm van een loterij en een veiling met unieke stukken! Welke veilingstukken dat zijn, wordt in de komende periode bekend gemaakt.

Wilt u zich opgeven, dan kan dat via dit bestelformulier. De kosten voor het diner zijn per persoon €50,-. De datum is nog niet bekend

Share: