Wijnactie NCMTC 2022

etiketten

Ingezameld: € 39

Op 8 oktober 2022 reizen 23 collega’s van de Hanzehogeschool Groningen, voor twee weken af naar Bomani in Kenia. Daar zullen ze met de collega’s van North Coast Medical Training College (NCMTC) kennis uit wisselen op hun eigen vakgebied. Dit kan medisch gerelateerd zijn, onderwijstechnisch en/of ondersteunend. Daarnaast zullen de deelnemers assisteren bij de afwerking van het nieuwe lesgebouw en het inrichten van de klaslokalen. Om dit financieel mogelijk te maken, zijn er verschillende acties op touw gezet! Zoals deze wijnactie:

Aanschaf van de wijn kan per doos van 6 flessen á € 39,00 of per fles á € 6,50. Bestellen kan via Hanzeuniversityfoundation@org.hanze.nl en/of via je contactpersoon binnen je school.

Wijnkeuze:

Viña Adela Tinto (Spanje)

Gemaakt van tempranillo (60%) en garnacha (40%). Met in de neus aroma’s van zomervruchten. Hij is sappig, smakelijk en zacht en bezit veel fruit met in de afdronk een klein zoetje. Een heerlijke, smakelijke rode wijn uit het bekende Rioja wijngebied.

Camina Chardonnay (Spanje)

Aromatische, fruitige, zeer soepele wijn met aroma’s en smaak van frisse appel, peer, met veel tropisch fruit en duidelijke botertonen. Het wijndomein ligt in de regio La Mancha in Spanje. Mooie wijn passend bij o.a. salades, pasta, vis met saus, kaas, worstjes en zachte kazen.

 Los Señores Rosado (Spanje)

Deze rosé komt uit het Rioja gebied in Spanje. Deze rosé wijn heeft een zeer verleidelijke, lichte rosé kleur en is gemaakt van Sangiovese, Merlot, Cabernet Sauvignon. De smaak van vers fruit van kersen en citroen, aangevuld met witte bloemen, lekker fruitig, sappig en mild.

Share: